Нашият екип

Константин Ганчев

Константин Ганчев

Управител и мениджър на Спортно – масажна зона Файбър. Mагистър по кинезитерапия от Национална Спортна Академия (НСА) „Васил Левски“. Част от професионалния му път се пресича и с преподавателската дейност там. Има огромен практически опит като кинезитерапевт и е работил като ръководител кинезитерапия в РЦПВХ – Горна Баня. Личен терапевт на вице олимпийската медалистка по шорттрек Евгения Раданова, на най-изтъкнатите ни фигуристи Албена Денкова и Максим Стависки, както и на шампиона в леката атлетика Петър Дачев.

Притежава редица сертификати в областта на травматологията, спортния травматизъм и съвременната ортопедична медицина:

  • сертификат по манулна терапия ниво 1A и 1B ;
  • участник в SPA (спорт за всички) – проект в който е изследовател от българска страна;
  • сертификат по Cyriax orthopaedic medecine- re-boost course;
  • сертификат по PNF – PNF and treatment of gait related problems;
  • сертификат по PNF при проблеми в гръбнака и др.

Девиз: Човек за да успее, трябва да е малко луд!

Елена Петкова - магистър кинезитерапевт

Елена Петкова

МАГИСТЪТ КИНЕЗИТЕРАПЕВТ

Завършила Национална Спортна Академия със специализация: МУСКУЛНО-СКЕЛЕТНИ ДИСФУНКЦИИ. По време на вече 12- годишната си практика, продължава професионалното си развитие от завършени допълнителни курсове и сертификати във връзка с ФИЗИКАЛНАТА ТЕРАПИЯ:

  • Сертификат по Манипулативен масаж по Терие – издаден от Асоциацията на Кинезитерапевтите
  • Сертификат по Физиотерапия и Физикални фактори в козметиката – издаден от Съюзът на кинезитерапевтите в България

Продължава да инвестира във своето професионално развитие и до днешна дата.Има редица допълнителни квалификации и по-специално – задълбочени познания в областта на профилактиката и поддържането на здравето, както и задълбочени познания в поддържането на здрава и красива кожа на тялото и лицето, придобити от посещението на множество конференции в страната и в чужбина. Извършва компетентни консултации по отношение на здравето и красотата.

Девиз и представяне – Човек е млад докато иска да учи.

Мария Чолева - рехабилитаор

Мария Чолева

Магистър по рехабилитация. Завършва рехабилитация в медицински колеж Йорданка Филаретова и след това магистратура към Софийски университет. Работила е като масажист и хипокси терапевт в Хипокси студио намиращо се в Хотел Хил. Кариерата и продължава като рехабилитатор в медицински център Свети Наум, а по-късно разработва спа центъра във Хотел Ерма със различни спа процедури (медотерапия, винотерапия, шоколадов масаж, вулканични камъни и др).

От 3 години работи във Спортно – масажна зона Файбър.